Előfizetői tartalom

Építőipar: a hazai piacra koncentrál az állami gigabánya használója

Portfolio
Ma jelent meg a rendelet arról, hogy számos építőipari termékek kivitelét engedélyhez köti a kormány. Tegnap már az építőipari segédanyagokat gyártó Mapei Kft. bejelentette, hogy a hazai igények zavartalan kielégítése érdekében fékezi az exportját, ma pedig újabb cég jelentette be, hogy kizárólag a magyar piacra koncentrál, ezzel enyhítve a kínálati hiányt és az alapanyag-drágulást.

Újabb cég döntött úgy, hogy a magyar piacra fog koncentrálni: a Kvarchomok Kft. kizárólag a magyar piacot szolgálja ki nyersanyaggal, enyhítve a kínálati hiányt és az alapanyag-drágulást - írják a közleményükben. Kapcsolódó cikkünk 2021. 07. 09. Építőipar: itt az új, 90%-os különadó 2021. 07. 09. Építőipar: itt vannak a hivatalos részletek a brutális megregulázásról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés