Előfizetői tartalom

Újabb funkciókkal jelent meg a BIM szoftver

Portfolio
A Graphisoft (BIM) tervezőszoftvert fejlesztő vállalat megjelentette a legújabb verziót, az Archicad 25-t. A szoftver évenkénti megújítását a vállalat hagyományosan a felhasználói igényekre és visszajelzésekre építi. A legújabb tervezőszoftverben a tervezési, vizualizációs, dokumentációs és együttműködési funkciók tovább fejlesztése is megtörtént.

Az építészek, a tervezők és a szakági mérnökök tudják a legjobban kihasználni az Archicad open BIM alapú együttműködési tulajdonságait, a képességeiben történt jelentős fejlesztéseket, miközben a tervezési szabadságuk is megnő. A dokumentációs fejlesztések, és a még pontosabb mennyiségi- és költségbecslések, valamint a helyiségek és a gépészeti elemek új címkézési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés