Előfizetői tartalom

A vasút múltjáról és jövőjéről nyílik kiállítás a Közlekedési Múzeum leendő helyén

Portfolio
Öt év után önálló tárlattal jelentkezik a Közlekedési Múzeum, új otthonában a vasúti járműgyártás egykori bázisán, az Északi Járműjavító Dízelcsarnokában. A "Volt egyszer egy Északi… A történet folytatódik" című időszaki kiállításon színes rendezvényekkel, múzeumpedagógiai foglalkozásokkal és tematikus sétákkal várják az érdeklődőket július 16. és október 31. között, még a csarnok MÁV által hátrahagyott mai állapotában, a múzummá történő átépítés előtt.

Ma 175 éve, hogy elindult az első vonat Magyarországon, Pest és Vác között. Ebből az alkalomból nyílik a volt Északi Járműjavító Dízelcsarnokában egy időszaki kiállítás a vasút múltjáról és jövőjéről, melynek során a kiállításon a nagyközönség betekintést nyerhet az építkezés előtt álló érintetlen ipari környezetbe, mielőtt megkezdődnek a munkálatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés