Előfizetői tartalom

Mocorgás van a faanyagok piacán - Eljött az árcsökkenés ideje?

Portfolio
Látszik némi mocorgás és pozitív előjel a faanyagok árában: tavalyhoz képest több mint kétszeresére emelkedett a faanyagok ára, most azonban elindult az árcsökkenés az óceántúli tőzsdén, ami idővel hazánkat, illetve a kis-, és nagykereskedéseket, felhasználókat is elérheti. Kíváncsiak voltunk, hogy a hazai piaci szereplők érzékelik-e már a változást.

A hazai faipari kiskereskedők, bútoripari felhasználók már látják a fényt az alagút végén, de érdemi árcsökkenést még nem tapasztaltak, sőt egy darabig még nem valószínű, hogy fognak. A magyar piac erősen kitett a globális folyamatoknak, így idővel vélhetően alkalmazkodik majd a nemzetközi trendekhez, ezért sem mindegy, hogy mi zajlik éppen a világ túloldalán. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés