liget_center,rtl
Ingatlan

Elköltözik az RTL Magyarország

Portfolio
Új irodaházba költözik 2024-ben az RTL Magyarország. A Városligettel szemben található épületkomplexumba költözik a médiacég központja és hírstúdiói, miután a WING és az RTL Services Kft., a Magyar RTL Televízió Zrt. szolgáltató cége hosszú távú bérleti szerződést kötött az újjászülető Liget Center és a Liget Auditórium irodaházak közel 9000 négyzetméter alapterületű épületegyüttesére.

A Városligettel szemben található épületkomplexumba költözik 2024-ben az RTL Magyarország. A WING és az RTL Services Kft., a Magyar RTL Televízió Zrt. szolgáltató cége hosszú távú bérleti szerződést kötött az újjászülető Liget Center és a Liget Auditórium irodaházak közel 9000 négyzetméter alapterületű épületegyüttesére, melynek eredméneyként a Városligettel szemben található épületkomplexumba költözik a médiacég központja és hírstúdiói.

A vállalat hosszútávon hibrid munkavégzésre rendezkedik be, melynek során a kollégák az irodában töltött munkanapok mellett otthonukból is dolgoznak. Az irodaépületet open office jelleggel, a különböző részlegek számára dedikált, de jól elkülöníthető területekkel, shared desk rendszerrel alakítják ki.

A hazai irodapiaccal kiemelten foglalkozunk a szeptember 15-i Property Investment Forum 2021 konferencián. Részletekért kattints!

A Liget Center műemlék épületét a költözést megelőzően felújítják, így az egy A+ kategóriás médiakomplexummá alakul át, melyben az RTL Magyarország hírigazgatósága és a hírstúdiók kapnak helyet, a szórakoztató műsorok nagystúdióit más helyszínen alakítják ki.

Az épületegyüttes a Dózsa György út és Városliget fasor által határolt saroktelken található, szemben az új Néprajzi Múzeum épületével. A fejlesztés főtervezője a TIBA Építész Stúdió, a szerződéskötés menete során a bérlőt a Colliers Magyarország Kft. nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég és a CMS Budapest ügyvédi iroda, a bérbeadót pedig a DLA Piper ügyvédi iroda képviselte.

Címlapkép forrása: WING

75 éves a forint 5 forintos érme mnb
GettyImages-1211246429 (13)
németország nyugdíj_getty
zöld ingatlan
vakcina
maszk_GettyImages-1214207063
pfizervakcina

Kiszámoló Hogyan adózol?

Bár már sokszor írtam az adózásról, úgy tűnik, érdemes még írni róla. A választások közeledtével az ellenzék...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Kagi, Renko, Heikin Ashi - melyik mire jó?
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.07
Sustainable World 2021
2021.09.08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021.09.15
Property Investment Forum 2021
GVH_epulet_1