Előfizetői tartalom

Sok az új raktár, de még így is ádáz harc folyik a helyekért

Portfolio
2021 második negyedévében négy épülettel, összesen 117 810 négyzetméterrel bővült a budapesti és a Budapest környéki agglomeráció spekulatív szegmens, ezzel a negyedév végére a teljes modern ipari/logisztikai állomány 2 542 480 négyzetmétert tett ki. Átadásra került a CTPark Budapest West és a CTPark Budapest South parkokban két épület, továbbá a nagytarcsai Budapest East Business Parkban és a Budapest Dock Szabadkikötőben egy-egy épület. A nagy volumenű új átadások és az adatok felülvizsgálata az üresedési ráta emelkedése felé hatott, 4%-ra nőtt a korábbi 2,6%-ról - derül ki a BRF legfrissebb elemzéséből.

A BRF a negyedévben felülvizsgálta ipari ingatlan állományát, aminek következtében több raktár mérete változott, 67 880 négyzetméter került átcsoportosításra városi logisztikai kategóriába, valamint hozzáadásra került egy 2021 első negyedévében átadott épület, a Citypoint9 F, összesen 4800 négyzetméterrel. Az állomány mérete mindösszesen 9125 négyzetméterrel növekedett....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés