Előfizetői tartalom

Vidéki nagyvárosok - Béreljünk, vagy inkább lakást vegyünk egyetemista gyermekünknek?

Portfolio
Kihirdették az egyetemi ponthatárokat, ezzel párhuzamosan elindult a lakáskeresési hajrá a fiatalok körében. A budapesti bérleti díjakról, illetve a fővárosban való vásárlás vagy bérlés mellett szóló érvekről már beszámoltunk, most következzenek a legnagyobb egyetemi városok: Debrecen, Győr, Szeged, Miskolc és Pécs. Béreljünk, vagy inkább vásároljunk egyetemista gyermekünknek lakást?

A Takarék Index elemzése évről évre megvizsgálja, hogy milyen lehetőségei vannak az egyetemista gyermekük számára lakást vásárolni, vagy bérelni tervező családoknak. A két lehetőség közötti választás sok tényezőtől függ, de a választás alapvetően egy pénzügyi döntés, amit a bérleti díjak és lakásárak szintje mellett a lakásban eltölteni tervezett idő befolyásol....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés