Előfizetői tartalom

Egyre nagyobb figyelmet kap a Ráckevei-Soroksári Duna-ág megújítása

Portfolio
A Ráckevei-Soroksári Duna-ág hosszú távú lehetőségeiről, valamint Budapest és a Duna kedvező elhelyezkedéséről volt szó a „Hekk is lesz? – Dunai strand Budapesten” című kerekasztal-beszélgetésben - derül ki Schneller Domonkos, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár legújabb videós Facebook bejegyzéséből.

A téma kapcsán a szakértők egyebek mellett arról beszélgettek, hogy Budapest hogyan tudná a lehető legjobban hasznosítani azt az adottságát, hogy Európa egyik legjelentősebb folyója, a Duna két partján fekszik. Külön témaként nagy hangsúlyt kapott a Ráckevei-Soroksári Duna-ág megújítása, a felszólalók mindegyike egyetértett abban, hogy a jelenleg sok helyen elhagyatott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés