Előfizetői tartalom

Tízmilliárd forintos zöldkötvény-kibocsátást jelentettek be a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
Mintegy 10 milliárd forint értékben tervezi első zöldkötvény-kibocsátását a magyarországi székhelyű Alfa Group, a kibocsátásra 2021 októberében kerülhet sor. Ohad Epschtein, az Alfa Group International ügyvezető partnere a Property Forumnak beszélt a fenntarthatóság fontosságáról, és megosztott néhány részletet a vállalat bővítési stratégiájáról is.

Bejelentette első zöldkötvény-kibocsátását az Alfa Group, a cég 10 milliárd forint értékben tervez kibocsátást 2021 októberében a fejlesztési tevékenységek részbeni finanszírozására. Kapcsolódó cikkünk 2021. 07. 26. Rekordszintű, közel 70 milliárd forintos zöldkötvény-kibocsátás a Hell Energy-től 2021. 07. 23. Közel 7 milliárd forintért bocsátott ki zöldkötvényt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés