Előfizetői tartalom

Így fog kinézni a XII. kerület új szabadidős komplexuma

Portfolio
Új arculattal és funkciókkal rendelkező komplexummá alakul át a korábbi Fonográf Étterem és Polgári Klub. A svábhegyi épület a BDPST Group fejlesztésében valósul meg, ami Tiborcz István ingatlanfejlesztéssel és üzemeltetéssel foglalkozó cége. A komplexum műszaki átadása 2022 év végén várható, míg a vendégek előtt 2023-ban nyitja majd meg a kapuit. A fejlesztésről most több látványterv is napvilágot látott, amik az alábbi galériában tekinthetők meg.

Új étteremmel, különböző wellness és fitnesz szolgáltatásokkal, teniszpályákkal, továbbá a gyermekek számára fenntartott, úgynevezett „kids clubbal” várja majd a jövőben pihenni és kikapcsolódni vágyókat a korábbi Fonográf Étterem és Polgári Klub helyén megvalósuló komplexum. A svábhegyi épület a BDPST Group fejlesztésében valósul meg, műszaki átadása 2022...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés