Előfizetői tartalom

Fejleszti Pest megyei üzemét a Cemix

Portfolio
Mintegy 200 millió forint összértékű beruházás keretében fejleszti Bugyi községben található üzemét a Cemix. A fejlesztés keretében gyorsabbá válik az áru átvétele és berakodása, az új rendszerrel egy fuvarozó közel 15 percet spórolhat egy átlagos berakodási művelet alatt. Az időkapus rakodási rendszer csúcsidőszakban akár 2100 tonna építőanyag berakodását is lehetővé teszi naponta. A tervek szerint ezt a logisztikai megoldást a vállalat a következő félévben a veszprémi és debreceni üzemében is bevezeti.

Egy 200 millió forint összértékű projekt keretében korszerűsíti Bugyi községben található üzemegységét a Cemix Hungary Kft. Az építőanyag-gyártó egy új, időkapus, ütemezett kiszolgáló rendszert épít ki, illetve bővíti a rakodásra érkező teherjárművek parkolóját. Kapcsolódó cikkünk 2020. 11. 16. Cemix néven folytatja a Lasselsberger-Knauf 2021. 04. 22. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés