Előfizetői tartalom

Egyre gyakoribb és hosszabb hőhullámok jönnek: itt vegyél lakást, hogy elkerüld őket

Közel 49 Celsius-fokkal idén nyáron megdőlt az európai melegrekord. Magyarországon a múlt század eleje óta 1,23 Celsius-fokkal emelkedett az átlaghőmérséklet, ami elsőre nem hangzik soknak, azonban így is meghaladja a globális változás 0,9 fokra becsült mértékét. Az előttünk álló évtizedek legnagyobb kihívása kétségtelenül a klímaváltozás hatásaihoz való alkalmazkodás lesz, ami nemcsak a globális, hanem a hazai ingatlanpiacot is érinteni fogja.

Egyre többen foglalkoznak a klímaváltozás okozta kihívásokkal, ami a világ számos pontján az ingatlanállományt is veszélyezteti. Az emelkedő tengerszint következtében több csendes-óceáni országban került veszélybe a lakásállomány, de a szélsőséges időjárási jelenségek gyakoriságának növekedése Európában is egyre többször okoz károkat. Bár Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés