FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program várva várt részletei, meglepetések a listán!
 
Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely: "Döntöttem a Diákvárosról és az atlétikai vb-ről"

Portfolio
Karácsony Gergely a közösségi oldalára feltöltött videóban azt javasolja a Fővárosi Közgyűlésnek, hogy vonják vissza a 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez adott hozzájárulást. Mint mondta, a kormány nem tartotta magát a 2019-es megállapodáshoz, ami a Diákváros megépítésére vonatkozott, helyette a terület nagy részét a Fudan Egyetem foglalná el.

Videóban jelentkezett be a főpolgármester a Nagyvásártelep mellől, ami a Diákváros egyik fő épületeként újult volna meg. Többek között ezt a területet is átadná a kormány a Fudan Egyetem megépítéséhez. A Diákváros megépítését az a 2019-es megállapodás tartalmazza, amit a Fővárosi Önkormányzat kötött a kormánnyal, ennek értelmében a kormány megkapja az atlétikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés