Előfizetői tartalom

Iskolakezdésre újra járható lesz az M0 hídja

Portfolio
A terveknek megfelelően augusztus végére befejeződtek a Deák Ferenc híd északi hídjának teljes lezárásával járó javítási és megerősítési munkák - közölte az ITM. A közlekedők szeptember elsejétől ismét használhatják az átkelőt, az M1 felé vezető oldalon három sávon haladhat a forgalom. A várhatóan karácsonyig tartó további munkálatok miatt újabb teljes lezárásra már nem, csak néhány órás eseti forgalomkorlátozásokra lehet számítani, amelyeket kizárólag a hétvégékre időzítenek majd.

Az ITM közleménye felidézi, hogy az M0 déli szakaszán a kivitelező mulasztásai miatt nehéz a közlekedés. A minisztérium szerint a Strabag vezette konzorcium nem az elvárható gondossággal járt el. A tanítási szünetre ütemezett teljes lezárás feloldásával azonban szeptembertől megint három sávon haladhat a forgalom az M1 irányába." A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés