Előfizetői tartalom

GVH felhívás: nyolc napja maradt a téglapiaci szereplőknek

Portfolio
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nyilvánosságra hozta a kerámia-falazóelemek hazai piacán folytatott, gyorsított ágazati vizsgálatának jelentéstervezetét. A vizsgálat alapján a hivatal nem indít versenyfelügyeleti eljárást, a tapasztalatok alapján viszont ajánlásokat tettek az ágazat szereplői számára. A szereplők most társadalmi konzultáció keretében, nyolc napon belül észrevételezhetik a megállapításokat.

A nemzeti versenyhatóság – az építőipari drágulás megfékezése érdekében kibővített eszköztárával élve – július végén indított gyorsított ágazati vizsgálatot a kerámia-falazóelemek hazai piacán. Az átfogó vizsgálat keretében a versenyhivatal országszerte rajtaütéseket folytatott a hazai téglagyártóknál és beszerzési társulásoknál, forgalmazóknál, továbbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés