fejlesztési terület telek raktár
Ingatlan

Új ázsiai stratégiai partnere van a GLP logisztikai cégnek

Portfolio
Stratégiai partnerséget kötött az itthon is aktív befektető és logisztikaiingatlan-fejlesztő GLP, illetve az ázsiai AIA biztosítótársaság. A partnerség lehetővé teszi az AIA számára a magasabb hozemelérést és a befektetési portfóliója diverzifikálását - szerepel a GLP közleményében.

Mark Konyn, az AIA csoport befektetési igazgatója elmondta: "Az AIA hisz a logisztikai ingatlanpiac jövőbeli fejlődését támogató erős alapokban. A GLP-vel való partnerség lehetővé teszi, hogy kitettséget szerezzünk a növekvő logisztikai ingatlanágazatban."

Craig Duffy, a GLP alapkezelési ügyvezető igazgatója elmondta: "Úgy véljük, hogy globális befektetőként és üzemeltetőként, értéket tudunk teremteni a partnerség számára."

Kerekes István (országmenedzser, GLP Europe) részt vesz a szeptember 15-ei Property Investment Forumon. A részletekért kattints!

A stratégiai megállapodás összhangban van az AIA környezetvédelmi, társadalmi és kormányzási (ESG) stratégiájával, mivel kifejezetten olyan vállalatokkal köt megállapodást, amelyek elismerik és beépítik az ESG-vel kapcsolatos megfontolásokat a befektetési döntésekbe. A GLP elkötelezett az ESG kezdeményezések mellett, amelyek kezelik a kockázatokat, segítik az üzletmenetet és értéket teremtenek a partnereik számára is.

Kerekes István
GLP Europe, országmenedzser
Kerekes István MRICS 1999-ben végzett közgazdászként a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán. 2003-ban Master of Science in Real Estate, 2009-ben pedig MBA diplomát szerzett, előbbit a Budapesti Mű
Tovább
Kerekes István MRICS 1999-ben végzett közgazdászként a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán. 2003-ban Master of Science in Real Estate, 2009-ben pedig MBA diplomát szerzett, előbbit a Budapesti Mű Tovább

A GLP Brazíliában, Kínában, Európában, Indiában, Japánban, az Egyesült Államokban és Vietnámban működő cég, több mint 118 milliárd dollár értékű vagyont kezel ingatlan- és magántőkebefektetésekben.

Az AIA Group egy nyilvánosan jegyzett pán-ázsiai életbiztosítási csoport, amely 18 piacon van jelen, többek között Kínában, Hongkongban, Thaiföldön, Szingapúrban, Malajziában, Ausztráliában, Kambodzsában, Indonéziában, Mianmarban, Új-Zélandon, a Fülöp-szigeteken, Dél-Koreában, Srí Lankán, Tajvanon, Vietnámban, Bruneiben, Makaóban, valamint egy 49 százalékos közös vállalkozással Indiában. A cég teljes vagyona 330 milliárd dollárt tett ki 2021 júniusában.

Portfolio Ingatlan Raktárkereső
HelloParks Maglód

HelloParks Maglód

2234 Maglód,
Kiadó terület: 46000 m2
Bérleti díj: 4.75 – 4.75 EUR
Átadás:
2021 Q4

Ajánlatot kérek

Címlapkép: Getty Images

német választás 2021 cducsu spd
vakcina
orosz légierő SU-25 vadászgép
aszfalt, útépítés, bitumen
olaf scholz
török_isztanbul
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.13
Banking Technology 2021
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu
Ingyenes szeminárium
Te jó ég, mindjárt összedől az egész piac?!
Ingyenes szeminárium
Hova tedd a megtakarításod 2021-ben?
aszfalt, útépítés, bitumen