Előfizetői tartalom

Már nem uborkaszezon az augusztus - Az irodák és a raktárak piacán is születtek új bérleti megegyezések

Portfolio
Az irodapiacon és a logisztikai szegmensben is jöttek létre új bérleti tranzakciók augusztusban, többek között az Eston segítette a Váci Greens "F" épületének új bérlőjét, valamint egy belvárosi bérleti tranzakcióban, és egy II. kerületi megegyezésnél is jelen volt. Az ipari ingatlanok között két új területfoglalást hoztak nyilvánosságra, az egyik a CTP vecsési ipari parkjában volt 16 ezer négyzetméteren, míg a másik bérleti megegyezést a FoxPost kötötte 8400 négyzetméterre a HelloParks maglódi megaparkjában. Összeszedtük, hogy milyen bérleti tranzakciók zajlottak le 2021 augusztusában.

Új bérlő a nemrég eladott Váci Greens "F" épületben Az Eston LinkedIn bejegyzéséből kiderült, hogy a Váci Greens F épületében szerződött a Mott MacDonald tanácsadó cég, egy 600 négyzetméteres irodaterületre. A lebonyolításban az Eston segítette a bérlőt. Az Atenor Hungary fejlesztésében valósult meg az összesen 123 ezer négyzetméteres Váci Greens komplexum hat épülete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés