Előfizetői tartalom

Infláció és szuperciklus: hogyan befolyásolják a gazdasági folyamatok az ingatlanpiacot

Portfolio
Infláció, szuperciklus, zöldpénzek, örökké tartó kockázatok. Csak néhány apróság azok közül, amik komoly hatással lehetnek a makro oldalon a hazai és a nemzetközi ingatlanpiacra. Hogyan erősítik vagy esetleg oltják ki ezek a hatások egymást? Milyen gazdasági folyamatok hatnak leginkább a hazai fejlesztésekre és befektésekre? A kérdésekre a Portfolio Property Investment Forum 2021 konferenciáján válaszokat is kaphatunk.

Az ingatlanpiaci folyamatokat, mint a makrogazdaság egy fontos szegmensét természetesen jelentősen befolyásolják a nemzet- és globális gazdasági folyamatok. Elég ha csak a globálisan emelkedő építési alapanyagárakra, vagy az árupiaci tőzsdéken elszálló nyersanyagárakra gondolunk, melyek alapjaiban határozzák meg az építőipar hazai állapotát. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés