Előfizetői tartalom

Éves csúcson volt augusztusban a bérlakáspiac

Portfolio
Idei csúcsot döntött a forgalom a budapesti bérlakáspiacon augusztusban, a kínálat bővülése miatt ugyanakkor az átlagos bérleti díjak a júliusi 150 ezres csúcsról 147 ezerre mérséklődtek – derül ki a Rentingo.com legfrissebb elemzéséből. Valószínűleg az elhúzódó koronavírus-járvány miatt nyáron egy korábbi tendencia is tovább erősödött: egyre többen keresik az olyan bringabarát albérleteket, ahol biztonságosan megoldható a kerékpár tárolása.

Hónapok óta tart a kereslet növekedése, és augusztusban a kínálat bővülésével tetőzött a forgalom a budapesti bérlakáspiacon. A kereslet erősödése még az év elején indult, majd a járványügyi korlátozások eltörlésével, valamint a fővárosi szolgáltató- és vendéglátóipar élénkülésével a bérlők fizetőképessége is növekedett. A felvételi ponthatárok kihirdetése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés