getty, iroda, vezető, munkavállaló, üzletember,
Ingatlan

Új felsővezetővel erősít a Forestay Group

Portfolio
2021 szeptemberétől Sellyey Tamást nevezték ki a Forestay Group stratégiai és üzletfejlesztési igazgatójává, aki kiemelt szerephez jut a cégcsoport jelentős expanziós terveinek megvalósításában. Mandátuma teljeskörűen kiterjed a szervezet- és üzletfejlesztési folyamatokra, a mérnöki és fit-out szolgáltatások megbízási állományának növelésére, valamint a csoport alapkezelőjében menedzselt saját fejlesztések promotálására.

A Forestay Group ingatlanbefektetéseket, fejlesztéseket és építőipari projekteket valósít meg közép-európai fókusszal. A cégcsoport tagvállalatai teljeskörűen lefedik az ingatlanfejlesztés, ingatlan alapkezelés, a projekt- és kivitelezésmenedzsment, valamint ingatlankezelés területeit. A cégcsoport fennállása alatt több mint 150 projektet hajtott végre, 60 fős szakmai csapata ugyanazzal a tulajdonosi szemlélettel valósítja meg a piaci megrendeléseket, mint a Forestay Alapkezelő Zrt. által tulajdonolt ingatlanportfolió menedzselését.

Botos Bálint CFA, a Forestay Alapkezelő Managing Partnere is előadója lesz a szeptember 15-i Property Investment Forum 2021 konferenciának. Részletekért kattints!

Sellyey Tamás 1998 óta meghatározó szereplője a hazai ingatlanszakmának, ez idő alatt jelentős tapasztalatokat szerzett tanácsadói, befektetői és fejlesztői területen egyaránt. Dolgozott többek között a DTZ Hungary befektetési igazgatójaként és a DBH Real Estate ügyvezetőjeként, míg a legutóbbi 4 éves időszakot a DVM Group-nál töltötte operatív és értékesítési igazgatóként. Korábban a hazai ingatlanfejlesztői kör egyik beszállítói partnere, a Philips Lighting és a Philips Hungary vezető pozícióiban szerzett magas szintű vállalatirányítási gyakorlatot. A közgazdász végzettségű szakember munkája mellett aktív szerepet vállal üzleti szervezetek életében, alelnöke a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamarának és vezetőségi tagja a Menedzserek Országos Szövetségének.

Címlapkép forrása: Getty Images

ingatlanpiac
mobilfizetés pos-terminál bankkártya
Budapest Borfesztivál
katona bence hiventures konferencia
trader23
bull
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Foglalkozunk a hazai, az európai, az amerikai részvényekkel, és a fontosabb tőzsdeindexekkel.
Online előadás
Az árfolyamcsökkenésből is kivennéd a részed? Ha igen, kezdő online előadásunk neked szól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2021.09.22
Öngondoskodás 2021
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
Budaörsi háztetõk és lakótelepi házak a Kõhegyrõl.