Előfizetői tartalom

Új irodaház építését jelentették be a Hungária körúton

Portfolio
Új irodaépület fejlesztését indítja el a Wing: a HOP Passage a hajdani Hungária körúti Siemens telephelyen megvalósuló Hungária Office Park (HOP) részeként épül fel. Környezettudatossági és akadálymentes épületminősítéseknek megfelelő, A+ minőségű, prémium irodaterek jönnek létre a bruttó 32 000 négyzetméter alapterületű új épületben. Az előkészítő munkálatok várhatóan 2021 végén indulnak el, a tervek szerint 2023 végén adják át az új épületet - szerepel az ingatlanfejlesztő közleményében.

HOP Passage néven indítja el következő irodafejlesztését a Wing, a Hungária körúton található Hungária Office Parkban (HOP). A tervezett új épület a 2020 év végén átadott, és nemzetközi bérlőknek bérbeadott Gizella LOFT szomszédságában helyezkedik majd el. A 13 600 négyzetméter bérbeadható irodaterülettel és 3 pinceszinten 376 mélygarázs parkolóhellyel rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés