Előfizetői tartalom

Hogyan változtak a befektetési stratégiák a vírus utáni és a klímakatasztrófa előtti piacon?

Portfolio
Hihetetlenül bizonytalan időszak ez a befektetők számára, hiszen a folyamatosan érkező pénzeket óriási kockázatok és bizonytalanság közepette kell jól jövedelmező és megfelelő hozamot termelő eszközökbe elhelyezni. Mindeközben az ESG, a zöld kötvények, a zöld befektetési alapok szárnyalnak, már csak megfelelő ingatlanokat kellen tömegével találniuk. Elindult a harc a zöldért, és folytatódik a küzdelem a magas és biztonságos hozamokért. Vannak jó alternatív megoldások, vagy maradnak a core eszközök? - Ez a fő kérdése a szeptemberi 15-ei Property Investment Forum egyik kerekasztal-beszélgetésének.

Egy olyan változás közepén vagyunk, amikor a tőkepiaci áramlások összekapcsolódhatnak a fenntarthatósági célokkal, a befektetők olyan eszközöknek adhatnak bizalmat, amelyek egyben megfelelnek a hosszú távú klímapolitikai vállalásoknak is. Az ingatlanpiacon ezek az eszközök az energiahatékony, fenntartható üzemeltetésű épületek lehetnek, amelyek egyértelműen felkeltették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés