Előfizetői tartalom

Bemutatkoznak Budapest legújabb ingatlanos projektjei

Portfolio
Nemcsak ingatlanpiaci előadásokkal és kerekasztal-beszélgetéssel készülünk a holnapi Property Investment Forumon, hanem a legújabb budapesti projektek is bemutatkoznak egy-egy villámprezentáció keretében. Az összesen 8 beruházás az ingatlanpiac különböző szegmenseit képviselik, új irodaházakat, hotel-, és lakóprojektet, illetve multifunkciós épületet is bemutatnak a fejlesztők. Ezekre a konferencia közönsége fog szavazni, a bemutatott projektek ugyanis az „Év koncepciója” díj jelöltjei is egyben.

Folytatva a több mint tízéves hagyományt, idén is díjazzuk az év legmeghatározóbb új ingatlanpiaci projektjét, pontosabban annak a koncepcióját. Az „Év koncepciója” díj jelöltjei most az irodapiacról, a lakószegmensből, a hotelpiacról kerülnek ki, de egy multifunkciós épület is bemutatkozik. A legjobb beruházást a konferencia közönsége fogja szavazás által kiválasztani....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés