FONTOS Kiszámolta a ChatGPT-vel egy magyar közgazdász, mekkora eséllyel jutunk tovább a foci-Eb-n
 
Előfizetői tartalom

Egyedülálló a magyar ingatlanpiac, ami lehetőség, de kihívás is egyben

Portfolio
Egy adott ország ingatlanpiacát számtalan külső tényező is befolyásolja, így egyáltalán nem alapvetés, hogy egy olyan kis régióban, mint a CEE, ugyanúgy prosperál-e az adott szektor minden országban. Melyek a hazai piac erősségei és gyengeségei a régió többi országához képest? Mennyire volt sikeres nálunk a Covid okozta krízis átvészelése? Mik a legjobb fejlesztési és befektetési lehetőségek a következő időszakban? -Ezekről a kérdésekről szólt a 2021-es Property Investment Forum egyik délelőtti kerekasztal-beszélgetése.

Egyedülálló a magyar piac? Hogyan befolyásolja a pandémia hosszú távon az eszközosztályokat? Melyik piacban hisznek a leginkább? - kérdezte a kerekasztal-beszélgetés résztvevőit a moderátor, Ódor Dániel, a Taylor Wessing Partnere. Aurelia Luca, EVP Operations Hungary and Romania, Skanska Commercial Development Europe elmondta, hogy a magyar piac jól reagált a Covid krízisre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés