Előfizetői tartalom

Mindenki egy irányba néz most az ingatlanpiacon

Portfolio
Túlélt és megtaunulta kezelni a váratlan helyzeteket az ingatlanpiac. Ez még strapabíróbbá tette ezt a szektort, a fejlődésnek, a tapasztalatoknak köszönhetően pedig még professzionálisabban állunk a következő konjunktúra elé. Csökkenő inflációval, gazdasági fellendüléssel, erős befektetési piaccal és az ESG szempontok globális térhódításával számolhat a szakma. Mindezekről szólt az első két nyitóelőadás a 2021-es Property Investment Forumon.

Csak a változás biztos, de a piac stabil! Átéltünk valamit, ami akár súlyosabban is érinthette volna a piacot, de mégis itt vagyunk, túléltünk és megtanultuk a váratlan helyzeteket kezelni. Ez a piac egyre professzionálisabb, egyre strapabíróbb - mondta el  Noah Steinberg FRICS, a WING elnök-vezérigazgatója (RICS magyarországi elnöke). A vezérigazgató előadásában kitért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés