Előfizetői tartalom

Dübörgő piac és abszurd hozamelvárások: merre tart az ingatlanpiac legforróbb szegmense?

Portfolio
A járvány okozta leállások hatására az ingatlanpiac több szegmense is befagyott, vagy egyenesen visszaesett. A romok között egy szektor kitűnik, mely a robaj láttán látszólag csak hátradőlt és kért még egy kávét. A valóság azonban mint mindig, most sem ilyen egyszerű: a romok tetejére csak kemény munkával lehet felmászni miközben a szereplők egymásra is figyelnek. Hogy hogyan is áll ma a logisztikai szektor, mekkora effektív bérleti díjakkal kell számolnunk és mik lehetnek a reális hozamelvárások, arról a szerdai Property Investment Forum 2021 konferencián beszélgettek a szakmabeliek Nemes Rudolf, a HelloParks ügyvezető igazgatójának moderálásában.

A magyar piac helyzete "Az oltottsági szint növekedésével a fogyasztói bizalmi szint is visszaállt, valamint a többi makrós adat is pozitív képet mutat. Az iparági index például már a 2018-as szint fölött van" - kezdte válaszát Szoboszlay Máté, a Prologis tőkeallokációs igazgatója. "A faktorok, amik most meghatározzák a piacunkat, az az e-kereskedelem és a cégek ellátási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés