Előfizetői tartalom

Megszólalt az Airbnb: az összesített adataik megosztásával segítenék Budapestet

Portfolio
A héten számoltunk be róla, hogy a szállodaszövetség javaslatokat fogalmazott meg a rövid távú lakáskiadás szabályozására, a pontok többsége igencsak kedvezőtlenül érintené a legális keretek között működő magánszálláshelyek kiadóit. Válaszul a Magyar Apartmankiadók Egyesülete is közleményt adott ki, melyben kifejtették, hogy mely pontokban nem értenek egyet a szövetséggel. Most pedig már az Airbnb is megszólalt az ügyben, válaszul azonban nem a javaslatokat véleményezte, hanem pontokba szedte, hogy mivel tudná Budapest városát támogatni.

A a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) és a Magyar Apartmankiadók Egyesülete (MAKE) álláspontjait az alábbi cikkekben foglaltuk össze: Kapcsolódó cikkünk 2021. 09. 14. Megjött a reakció az airbnb-s lakáskiadást korlátozó javaslatokra 2021. 09. 13. Folytatódik a csatározás: a magánszállások működésének szabályozására tett javaslatokat a szállodaszövetség...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái