Előfizetői tartalom

Reicher Péter: át kell állnunk az adatvezérelt munkafolyamatokra

Portfolio
Magyarországon az építésgazdásban a lassú digitális átállás jelenti az egyik legnagyobb problémát. A szakma szerint a megoldást a BIM jelentheti, melynek segítségével végre itthon is átléphet a szektor a 21. századba. Reicher Péter, a Graphisoft SE regionális igazgatója egy ilyen megoldást prezentált a szerdai Property Investment Forum 2021 konferencián. A cél egy olyan műszaki adatvagyon létrehozása, mely minden ingatlanfejlesztő életét megkönnyíti.

"A fejlesztések során megfogalmazódik egy elképzelés, egy igénycsomag, ami alapján majd megépül az épület" - kezdte előadását Reicher Péter. A probléma szerinte viszont az, hogy az eddigi klasszikus munkafolyamatban az igények a megálmodott designnal kezdődtek, majd ehhez kellett mindent hozzárendelni. A Graphisoft regionális igazgatója szerint fejlesztések során az eddigi munkafolyamatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés