Előfizetői tartalom

A jövőben is lesznek irodáink, de a használatuk nagyon megváltozik

Portfolio
A Portfolio Property Investment Forum 2021 konferencia "Jönnek az újak! - Több százezer négyzetméter új iroda feszíti a piac kereteit a következő években!" című panelbeszélgetése a „home office vs. karantén office” dilemma feloldásáról szólt ingatlanpiaci szereplők segítségével. Szóba került a megváltozott bérlői igények mellett az irodai lét jövője, és ezen kívül természetesen a kulcsfontosságú bérleti díjak kérdésköre is.

A moderátor Kalaus Valter, a VLK Cresa ügyvezető partnere azzal kezdte a beszélgetést, utalva a konferencia nyitóelőadására, hogy alapvetően optimisták vagyunk, hiszen nincs tudomásunk jelenleg olyan magyar cégről, mely kizárólag irodán kívül, az online térben tervezi a jövőben a működését. Irodára tehát a poszt-covid időszakban is minden bizonnyal szükség lesz. Jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés