Előfizetői tartalom

Mitől marad vonzó az ingatlan a befektetők szemében?

Portfolio
A koronavírus járvány gazdasági hatásait még mindig érezzük, ami a befektetői magatartást is alapjaiban határozza meg az ingatlanpiacon. A befektetési volumen a szereplők szerint idénre magára talál tavalyhoz képest, nagy kérdés viszont, hogy milyen eszközosztályok felé fordulnak majd a befektetők? Erről és a hazai likviditás kérdéséről is beszéltek a szakma szakértői a Portfolio Property Investment Forum 2021 konferenciájának egyik panelbeszélgetésén.

Mitől marad továbbra is vonzó az ingatlan a befektetők szemében, miközben sok más olyan eszköz is van a piacon, ahol hasonló eredményeket érhetnek el? Mik a tőkebevonás nehézségei a jelenlegi környezetben, illetve mit keresnek inkább a befektetők a Covid hatására az ingatlanpiacon? Ezekkel a kérdésekkel fordult beszélgetőpartnerei felé Botos Bálint CFA, a Forestay Alapkezelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés