Előfizetői tartalom

A lakáspiacot sem kíméli a klímaváltozás

Portfolio
Augusztusban regisztrálták az eddigi legmagasabb csúcshőmérsékletet Európában és a szakértők szerint a forró nyarak velünk maradnak, mert változás hosszú távon sem várható. Az egyre gyakoribb és hosszabb hőhullámok miatt az ideális otthonról alkotott képünk is átalakulhat, és újabb szempontok jelennek meg az ingatlanválasztásban. Az OTP Ingatlanpont szakértői heti elemzésükben a hőség elleni védekezés lehetőségeit és a klímaváltozás ingatlanpiacra gyakorolt hosszútávú hatásait tekintik át.

Az elmúlt három hónap volt az elmúlt harminc év legmelegebb nyara Európában a Copernicus Klímaváltozási Szolgálat (C3S) legfrissebb közleménye alapján, és augusztusban 48,8 fokkal Szicíliában megdőlt a valaha mért legmagasabb hőmérséklet európai rekordja is. A szakértők szerint az idei időjárás nem kivétel, és a klímaváltozás miatt hosszú távon is fel kell készülnünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés