Előfizetői tartalom

Átléptük a lélektani határt: ennyibe kerülnek az új lakások Budapest kerületeiben

Portfolio
A korábbi várakozások alapján borítékolható volt, hogy az idei évben a fővárosi új lakások átlagos négyzetméterára át fogja lépni a lélektani egymillió forintos határt, amire a Budapesti Lakáspiaci Riport elemzése szerint a nyári hónapokban került sor. A legfrissebb Budapesti Lakáspiaci Riport ismét közzétette a fővárosi új lakások jellemző négyzetméterárait. A felmérés azokat a legalább négy lakásos fejlesztéseket vizsgálta, amelyekben 2021 tavaszi vagy 2021 nyári hónapjaiban legalább egy lakás elérhető volt. A közel 7 ezer új lakást tartalmazó kínálat alapján az egyes kerületekben az alábbi négyzetméterárak jellemzők.

Közel 7 ezer új lakást kínálnak eladásra a fejlesztők Budapesten, vagyis továbbra is erős a fővárosban a lakásfejlesztési hajlandóság. A kínálat erősödése részben a kedvezményes új lakás áfa visszavezetésének köszönhető, míg az erősödő keresletben a családi otthonteremtési kedvezmények hatása érezhető. Fokozott érdeklődést várnak a szervezők az idei Lakás...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái