Előfizetői tartalom

Az alumínium lenne a fenntarthatóság egyik kulcsa?

Portfolio
Amikor ingatlanokról és fenntarhtóságról beszélünk, meglepően kevés szó esik az épületek egyik legfontosabb elemeiről: a nyílászárókról. Amennyiben mégis szóba kerülnek, úgy általában azok hőszigetelő képességéről beszélünk, nem pedig arról, hogy milyen alapanyagból is készülnek egyáltalán. Utóbbi, cseppet sem elhanyagolható szempontról tartott előadást Csuka Milán, Reynaers Aluminium Kft. projektfejlesztője a Portfolio Property Investment Forum 2021 konferenciáján, melyből megtudhattuk, miért is kéne egyre inkább az alumínium felé fordulnunk.

"Azt tapasztaljuk, ugyan a nyílászárók egyre nagyobb részét teszik ki a fejlesztéseinknek, mégis kevés szó esik róluk ha fenntarthatóságról beszélünk" - kezdte előadását Csuka Milán. A Reynaers Aluminium projektfejlesztője szerint az alumínium nyílászárók fenntarthatóságának kérdése alapvetően négy pilléren nyugszik: Az alapanyag megfelelő megválasztásán, ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés