Előfizetői tartalom

Lottó ötös tippjáték megjósolni, hogy mikor áll vissza teljesen a turizmus

Portfolio
Mi vár a hotelpiacra? A moratórium lejártával átsöpör a szektoron a kegyetlen tisztítótűz? Lesznek a vesztesek mellett nyertesek? Hova készül az a sok száz szoba a mai napig? Mikor állhat vissza a turizmus a járvány előtti szintjére, és egyáltalán visszaáll-e? Ezekre a kérdésekre keresték a választ a Property Investment Forum szállodpiaci szakértői.

A moderátor, Hegedűs Attila MRICS, a BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy idén nyáron 48%-os kihasználtságot mértek a szállodapiacon, majd arról kérdezte a beszélgetés résztvevőit, hogy milyen javulást látnak a 2020-as állapotokhoz képest. Hegedűs Attila MRICS, forrás: Berecz Valter/Portfolio Erdei Bálint, a RedWood...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés