megujult-harom-budapesti-spar-aruhaz
Ingatlan

Három budapesti Spar áruházat újítottak fel

Portfolio
Az üzletlánc egy pesti és két budai szupermarket áruházát modernizálta: a beruházásra összesen 1 milliárd 514 millió forintot fordított. Az átalakítás során mindegyik egységben nagy figyelmet szenteltek az áttekinthető elrendezésre, a látványos árukihelyezésre - szerepel a közleményükben.

A Budapest XI. kerület, Péterhegyi lejtő 36. szám alatti, átalakított Spar szeptember 2-ától fogadja újra a vevőket. Az új külsejű szupermarketet több mint 578 millió forintos költségvetéssel modernizálta a vállalat, 25 munkatársnak biztosítva hosszú távú megélhetést. Az eladóterület méretén nem, az elrendezésén viszont változtattak. Az átalakítás során a teljes áruházi bútorzatot és az összes berendezést újra cserélték, illetve hangsúlyos szerephez jutottak a környezetvédelmi szempontok: a világítást energiabarát LED-technológiával oldották meg, a hűtéstechnológiát környezetbarát rendszer biztosítja.

Hasonlóképpen szeptember 2-án nyitott a MOM Park – Budapest XII. kerület, Alkotás utca 53. szám alatti – Spar áruház. A szupermarket komplex belső modernizációjára több mint 371 millió forintot költött a vállalat, a korszerűsítés során az eladótér nagyságát és geometriáját érintetlenül hagyták, ellenben a berendezések java részét modernizálták. Az üzlet egészét energiatakarékos LED-világítással látták el, de jól szigetelő ajtózott hűtők is csökkentik az áramfogyasztást, gondoskodva a környezeti terhek mérsékléséről. A megújult üzletben 63 munkatárs várja a vásárlóközönséget.

A vásárlók szeptember 23-tól vehetik ismét birtokba a Budapest XIV. kerület, Ond vezér útja 34. szám alatti szupermarketet, amely több mint 565 millió forintból újult meg. Az átalakított rákosfalvai áruházban 23 kolléga várja a vásárlókat. Az új bejárati homlokzatú üzlet ugyanakkora mint korábban, de átformált alaprajzú. A szellősebb eladóterében teljesen új belsővel és bútorzattal lehet találkozni és alacsony fogyasztású LED–lámpa és környezetkímélő – szén-dioxid alapú – hűtésrendszerrel, amelyek biztosítják a csekély mértékű energiafelhasználást.

Portfolio Ingatlan Újlakás-kereső
Waterfront City 3

Waterfront City 3

1033 Budapest, Folyamőr
218 db lakás
27.56 – 148.55 m2 alapterület
33 – 169 M Ft
Átadás:
2023 Q1

Ajánlatot kérek

Címlapkép forrása: Spar

evergr
bika medve
Living Kassák passage
Jens Stoltenberg Nato védelmi miniszteri találkozó
OTP fiók

Ricardo Kornai-interjú

Nem emlékszem, hogyan jutottam Michael Parkin 1990-ben megjelent Economics tankönyvéhez, de nyilván úgy vettem. A 12...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.11.18
Portfolio Property Awards 2021
2021.12.09
Agrárszektor Konferencia 2021
2021.11.18
Global trends in Banking 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Megnézzük az összes izgalmas befektetési, illetve spekulatív pozícióra vonatkozó lehetőséget.
Living Kassák passage