Előfizetői tartalom

Ingatlant vásárolnál? Akkor a holnap induló Lakás Kiállításon a helyed!

Portfolio
Fokozott érdeklődést várnak a szervezők a Lakás Kiállításra, amelyet idén a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban rendez meg a Portfolio szeptember 24-e és 26-a között. Az eseményen a hazai lakáspiac legnagyobb projektjei és fejlesztői képviseltetik magukat és természetesen jelen lesznek a pótolhatatlan szerepet játszó bankok, ingatlanközvetítők és egyéb ágazati szereplők is.

A szeptember 24-i hétvége az ingatlanokról fog szólni a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban megrendezendő Lakás Kiállításon! A rendezvényen a hazai lakáspiac legnagyobb, legbefolyásosabb szereplői képviseltetik magukat, bemutatva a legfontosabb munkáikat, valamint jelen lesznek a lakáspiacra építő szolgáltatók, ingatlanközvetítők, és az ingatlanvásárlás során különösen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés