Előfizetői tartalom

Mennyiért vehetünk új lakást a megyei jogú városainkban?

Portfolio
Bár gyengébben indult az idei év, a harmadik negyedévben már 19 százalékkal több új építésű lakás kivitelezése kezdődött el a megyei jogú városokban, mint 2020 azonos időszakában - derül ki az Otthon Centrum elemzéséből. Ezzel együtt az árak is meglódultak, egy év alatt 12,9 százalékkal emelkedtek, Székesfehérvár pedig Debrecent megelőzve állt az új építésű lakások árrangsorának élére.

Az év harmadik negyedévében 281 társasházi projekt volt elérhető, ezekben 7100 új lakás épült és ebből 3247 lakás, az épülő állomány 45,8 százaléka volt szabad. Ezek a számok az egy évvel ezelőtti felmérés eredményeihez képest alacsonyabbak, akkor 293 projektben 8100 lakás épült, valamint az állomány 50,9 százaléka, 4100 lakás volt szabad. Fokozott érdeklődést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés