Előfizetői tartalom

Fenntarthatóság: a komfort és a felelősség kéz a kézben jár

Portfolio
Amikor a légszennyezésről és az üvegházhatású gázok kibocsátásáról beszélünk, sokan elfelejtik, hogy az épületek a világ egyik legnagyobb szennyezői a globális kibocsátás 40%-áért felelve. Az épületeink környezetbaráttá tétele a fenntartható épületüzemeltetéssel kezdődik. Győri Gyula, a CPI Facility Management Kft. épületüzemeltetési igazgatója Property Investment Forum 2021 konferencián tartott előadása szerint a kérdés, hogy fenntartható megoldásokkal vajon meg tudjuk-e tartani a jelenlegi komfortszintünket.

"Az épületek, az ingatlanok a globális kibocsátás 40%-áért felelnek, ezért meg kell hoznunk a megfelelő döntéseket ahhoz, hogy meg tudjuk lépni az előttünk álló feladatokat – ilyen például az uniós 2030-as tervek teljesítése" - kezdte előadását Győri Gyula. "Ez persze nem megy könnyen mivel a komfortszintünk észrevétlenül növekszik, ez pedig azért fontos, mert a komfort...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés