Előfizetői tartalom

A zárt kertekért, és a közös társalgókért is odavannak most az új lakást vásárlók

Portfolio
Alaposan átírta a lakásvásárlók igényeit a pandémiával együtt járó kényszerű bezártság: azok számára, akik új otthonba költöznének, már nem elég, ha a kiszemelt lakópark közösségi szolgáltatásait csupán egy egyszerű játszótér, vagy a közös kertben elhelyezett néhány pad jelenti. Az új lakást vásárlók körében végzett felmérést a Cordia.

Már-már közhely, hogy alaposan átértékelődött az otthon szerepe a pandémia mögöttünk álló időszakában. Sokkal több időt töltünk a lakásunkban, illetve lakóhelyünk közvetlen közelében, mint korábban, így felértékelődtek a könnyen elérhető közösségi terek, szolgáltatások. Ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt egy év során az új lakást vásárlók több, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés