Előfizetői tartalom

Annyi iroda épül Budapesten, mint sehol máshol a régióban

Portfolio
2021 első felében a bérlők összesen több, mint 1,1 millió négyzetméter modern irodaterületre kötöttek bérleti szerződést a kelet-közép-európiai régió 15 országának fővárosában. A legnagyobb aktivitás Varsóban volt tapasztalható, ezt követte Prága és Budapest. Az üzleti szolgáltató szektor továbbra is nagy keresletet és bérlői aktivitást generál, illetve ez a régió egyik legnagyobb foglalkoztatási ágazata is - derül ki a Colliers jelentéséből.

A jelentésben tárgyalt kelet- közép-európai régió 15 fővárosának teljes irodaállománya 2021 első felében elérte a 29 millió m2-t. Ezeken a piacokon az új irodakínálat ebben az időszakban több mint 640 000 négyzetméter volt, emellett további 2,2 millió négyzetméternyi terület jelenleg aktív fejlesztés alatt áll, ami a következő 2-3 évben kerül átadásra. Kevin Turpin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés