Előfizetői tartalom

Bejön a cégeknek Újbuda: ezek a bérleti tranzakciók jöttek létre szeptemberben

Portfolio
Az irodapiacon, a logisztikai szegmensben és még a retail piacon is jöttek létre új bérleti tranzakciók szeptemberben, többek között a BudaPart City irodaháznak, valamint a szintén XI. kerületi IP West irodaépületnek lett új bérlője. A budaörsi logisztikai szegmens egy 28 ezer négyzetméteres tranzakciót könyvelhetett el, míg, a retail piacon az Etele Plaza szeptemberi megnyitásával mintegy 120 üzlet foglalta el új helyét, de a még el sem készült  Millennium Gardens irodaházban is már megvan, hogy milyen étterem fog nyílni.  Összeszedtük, hogy milyen bérleti tranzakciók zajlottak le 2021 szeptemberében.

Új bérlő a BudaParton A BudaPart City irodaépületébe költözik a Corning Hungary, a különböző anyagok kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozó vállalat. A tranzakció létrejöttében a tulajdonost az Eston segítette, aki a LinkedIn oldalán számolt be a hírről. A közel 20 ezer négyzetméternyi irodaterületet kínáló épület mellett elsőként a Bayer Hungária...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái