Előfizetői tartalom

Hat pozícióváltás a szeptemberi ingatlanpiacon, amiről mindenképp tudnod kell

Portfolio
Szokatlanul aktív volt a szeptember az ingatlanpiacon a különböző pozícióváltások tekintetében. Hat cégnél is történtek váltások: a Diófa Alapkezelő Incze Zsombort nevezte ki a vállalat új üzletfejlesztési vezetőjének. 2021 szeptemberétől Sellyey Tamást nevezték ki a Forestay Group stratégiai és üzletfejlesztési igazgatójává. Szintén szeptemberben jött a hír, hogy ez év augusztusától Gulyás Ede országigazgató-helyettesként irányítja a Globe Trade Centre (GTC) magyarországi működését. Az Avison Young Hungary-nél is történtek változások, a cég Cifer Martinát nevezte ki az irodabérbeadási részlegének vezetőjévé. A DVM group pedig új kommunikációs és marketing igazgatót nevezett ki a csapatában, Vámosi Attila személyében. Végül a ConvergenCE is bejelentette, hogy a céghez nemrég csatlakozott Dr. Kolozsi Judit, aki bérbeadási menedzserként erősíti a csapatot.

Diófa Alapkezelő Incze Zsombor személyében új üzletfejlesztési vezetőt választott a Diófa Alapkezelő, aki a vállalat üzletfejlesztési irányainak meghatározásában fog jelentős szerepet betölteni. Incze Zsombor elsődlegesen az üzleti folyamatok fejlesztéséért, az új üzleti megoldásokhoz kapcsolódó tervek kidolgozásáért lesz felelős. A szakértő emellett a termékstratégia...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái