Előfizetői tartalom

Hat pozícióváltás a szeptemberi ingatlanpiacon, amiről mindenképp tudnod kell

Portfolio
Szokatlanul aktív volt a szeptember az ingatlanpiacon a különböző pozícióváltások tekintetében. Hat cégnél is történtek váltások: a Diófa Alapkezelő Incze Zsombort nevezte ki a vállalat új üzletfejlesztési vezetőjének. 2021 szeptemberétől Sellyey Tamást nevezték ki a Forestay Group stratégiai és üzletfejlesztési igazgatójává. Szintén szeptemberben jött a hír, hogy ez év augusztusától Gulyás Ede országigazgató-helyettesként irányítja a Globe Trade Centre (GTC) magyarországi működését. Az Avison Young Hungary-nél is történtek változások, a cég Cifer Martinát nevezte ki az irodabérbeadási részlegének vezetőjévé. A DVM group pedig új kommunikációs és marketing igazgatót nevezett ki a csapatában, Vámosi Attila személyében. Végül a ConvergenCE is bejelentette, hogy a céghez nemrég csatlakozott Dr. Kolozsi Judit, aki bérbeadási menedzserként erősíti a csapatot.

Diófa Alapkezelő Incze Zsombor személyében új üzletfejlesztési vezetőt választott a Diófa Alapkezelő, aki a vállalat üzletfejlesztési irányainak meghatározásában fog jelentős szerepet betölteni. Incze Zsombor elsődlegesen az üzleti folyamatok fejlesztéséért, az új üzleti megoldásokhoz kapcsolódó tervek kidolgozásáért lesz felelős. A szakértő emellett a termékstratégia...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés