Előfizetői tartalom

Indul az évszázad legnagyobb fővárosi vasútfejlesztése

Portfolio
A Déli Körvasút fogja az egyik legjobban megtestesíteni a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia vízióját. Hogy mit is jelent a vasútfejlesztési stratégia, milyen ütemezéssel, milyen feladatok valósulhatnak meg, melyiknek mi a jelentősége, arról Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója beszélt a Hungrail Magyar Vasút 2021 Konferencián.

„Az előző évek során korábban nem látott mértékű együttműködés ment végbe a vasúttal kapcsolatos szakmai szervezetek között, akikkel közösen összegyűjtöttük a meglévő problémákat, majd ez alapján összeállt a vasúti stratégia, melynek egyik fontos sarokköve, hogy minden elővárosi vasútállomásról óránként legalább 4 járat induljon Budapestre és azok találkozzanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés