Előfizetői tartalom

Hogyan kell felkészíteni az irodát a munkatársak visszatérésére?

Portfolio
2020 márciusa óta felismertük, hogy a COVID-19 ugyan kiszámíthatatlan, azonban megtervezhetjük a munkahelyeket oly módon, hogy korlátozni tudjuk a fertőzések terjedését. Mi a lényeges az irodák átalakításában, valamint az egészség és biztonság, a kényelem és fenntarthatóság, illetve az irodai felhasználók magánélethez való joga közötti megfelelő egyensúly megteremtésében?

Miután már több mint egy év eltelt a pandémia kezdete óta, már sokkal tapasztaltabbak vagyunk, mint az elején. Az Skanska feltérképezte, hogy hogyan lehet átalakítani a munkakörnyezetet az irodákba visszatérő munkavállalók számára.  “Arra törekedtünk, hogy felvázoljuk, hogyan lehet létrehozni egy biztonságos munkateret, amely ösztönzi az irodákban történő munkavégzést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés