Előfizetői tartalom

Félmilliárd forintért kap zöld beruházásokat az Allee

Portfolio
Az Allee mintegy félmilliárd forintot költ a jelenleg is zajló megújulása során a fenntarthatóságot szolgáló beruházásokra: energiatakarékosabbá alakították a gépészetet, mostantól kizárólag megújuló forrásból származó villamos energiát használ, valamint év végéig a bevásárlóközpont teljes közös területén energiahatékony LED fényforrásokkal működő világítási rendszert épít ki.

A jelenleg is zajló beruházásokkal az Allee várhatóan évi közel 1,8 millió kilowatt áramot takarít majd meg, és 660 tonna szén-dioxiddal csökkenti az ökológiai lábnyomát. "Nem állunk meg a zöldítéssel, a beruházásaink és a mindennapok során is a fenntarthatóság felé törekszünk: például odafigyelünk az energia- és ivóvízhasználatra, és szelektíven gyűjtjük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés