hotel lobby
Ingatlan

Belvárosi hotelt vásárolt a BDPST Group

Portfolio
Megvásárolt egy - a Szabadság tér sarkán található - 50 szobás szállodát októberben a BDPST Group. A társaság célja, hogy megújult belsővel és teljesen újragondolt koncepcióval nyissa újra 2022-ben az épületet.

Megújult belsővel és újragondolt koncepcióval nyitja majd meg kapuit 2022-ben az Október 6. utca és a Szabadság tér sarkán található hotel. A neoklasszicista épületben található, korábban az Iberostar által üzemeltetett szállodát októberben vásárolta meg a BDPST Group. A butikhotelt a társaság szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége, a BDPST Hotel Management Zrt. fogja üzemeltetni.

A BDPST Groupnak nem ez az első érdekeltsége a hazai szállodapiacon: nyáron megvásárolta a Dorottya utcában található, 2018-ban épült, 137 szobával rendelkező, 3 csillag superior minősítésű D8 hotelt, emellett a cég első belvárosi egysége, az Andrássy út 116. szám alatt található Alice Hotel 2020 őszén nyílt meg. A cégcsoportnak van egy negyedik fővárosi hotelfejlesztése is: a Vörösmarty tér szomszédságában, a Mahart-, valamint a Futura-házat is érintő épülettömb felújítása révén 2022 végére vagy 2023 elejére egy ötcsillagos szálloda jön majd létre.

A BDPST Hotel Management Zrt. jelenleg a BOTANIQ Turai Kastélyt, az Alice Hotelt, a tarcali Andrássy kúriát és a D8 hotelt üzemelteti Magyarországon, valamint a spanyolországi Los Alcazaresben a Hotel Atrio del Mart.

Címlapkép forrása: Getty Images

minimálbér
vlagyimir putyin
vlagyimir putyin
maszk
covid koronavírus maszk getty stock
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.11.18
Portfolio Property Awards 2021
2021.12.09
Agrárszektor Konferencia 2021
2021.11.18
Global trends in Banking 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Portfóliókezelő menedzser

Portfóliókezelő menedzser
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Vételi és eladási zónákat azonosítunk, melyek a trendekkel kiegészítve szuper hatékony párost alkotnak.
jégkorong hoki