Előfizetői tartalom

Kötelező monitoring rendszerbe kerülnek az uniós forrásból vagy állami költségvetésből épülő beruházások

Portfolio
Lefektette a kormány az Országos Beruházás Monitoring Rendszer működésének keretrendszerét, az elektronikus adatbázis összesíti az összes olyan 10 millió forintot meghaladó, központi költségvetési, valamint európai uniós forrásból megvalósuló építési beruházást, amelyet többek között állami szervezetek, önkormányzatok indítanak el - derül ki a legfrissebb közlönyből. A monitoring rendszer felállítását már februárban rendeletbe foglalta a kormány, akkor azonban még nem volt ennyire részletes keretrendszere, valamint a bejelentési kötelezettség összeghatára is jóval magasabb, 1 milliárd forint volt.

A beruházások adatainak bejelentésére és nyilvántartására szolgáló, egyedi azonosítást lehetővé tevő, elektronikus felülettel rendelkező, országos monitoring rendszert hozott létre a kormány. Az úgynevezett Országos Beruházás Monitoring Rendszer részletei derültek most ki a legfrissebb Magyar Közlönyből. Az úgynevezett OBMR-ben fog összpontosulni minden, központi költségvetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés