Előfizetői tartalom

Bezár a Gellért hotel: utolsó képek a több mint 100 éves épület mai állapotáról

Portfolio
A Danubius Hotels december 1-ig üzemelteti a főváros egyik történelmi szállodáját, a 6 hetes visszaszámlálást követően ötcsillagos luxusszállóként újul meg a műemléki védettséget élvező épület a tulajdonos Indotek Group elképzelései alapján. Egy bejárás keretében a pincétől a padlásig végigjártuk jelenlegi formájában a több mint 100 éves szállodát.

A Danubius 2019-ben kötött megállapodást a magyar ingatlan-befektető Indotek Csoporttal a Gellért szálloda eladásáról. Az Indotek Group a Gellért hotel megvásárlásakor elmondta, hogy teljes rekonstrukciót kíván végrehajtani a műemléki védelem alatt álló létesítményben. Az eredeti külső megtartása mellett az épületet ötcsillagos szállodaként fog megújulni. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés