FONTOS Itt a kormánydöntése az üzemanyagárak szabályozásáról
 
Előfizetői tartalom

Északon a lakástípusonként eltérő adóztatásban, és 26 ezer megfizethető lakás felépítésében hisznek

Portfolio
Különböző lakástípusokra eltérő adóztatással, 26 ezer lakóegység építésével, Kelet-Dániát Németországgal összekötő vasúti és közúti gigaprojekttel és mesterséges szigeten kialakított szélenergia-infrastruktúrával készül Dánia az ingatlanpiaci, gazdasági és a globális kihívásokra. A dán gazdaság rendkívül jól vészelte át a járványt, melyben központi szerepet játszott a 2020-ban elért 10% körüli építési teljesítménynövekedés, és a következő években is mérsékelt növekedést várnak és tervezik az újabb építőipart is élénkítő programokat. Az Euroconstruct elemzése most a dán lakás-, és építési piac jövőbeli terveit mutatta be.

A dán építési piac 2020-ban és 2021-ben Tavaly az építési teljesítmény több mint 10%-kal nőtt, élen a mélyépítéssel, melyet a lakásépítés követett. Az építkezések nem álltak le, épp ellenkezőleg, kifejezetten támogatták, hogy elkerüljék a munkanélküliség növekedését. Tavaly és idén többek között engedélyezték, hogy a helyi hatóságok a szokásosnál jóval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés