Előfizetői tartalom

Közel 100 millió eurót költött ingatlanokra a páneurópai befektető

Portfolio
Az M7 Real Estate több-bérlős ingatlanokra specializálódott páneurópai befektető és vagyonkezelő bejelentette, hogy teljes mértékben felhasználta az M7 CEREF II alap által kezelt tőkét, amellyel value-add logisztikai és irodai ingatlaneszközöket célzott meg a legfontosabb középeurópai piacokon. A végső akvizíció, a Pallag 43, egy logisztikai ingatlan a budapesti régió északi részén.

A 2020-ban elindított M7 CEREF II alap keretösszegét teljes mértékben felhasználta az M7, összesen kilenc különböző, több mint 91 millió euró értékű ingatlan szerepel így az alap portfóliójájában. Ezek 40%-a Lengyelországban, szintén 40% Magyarországon és 20% Horvátország között oszlik el, az ingatlanok között egyaránt találhatók logisztikai és irodaterületek. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés